Artikelarkiv

Hösttömning

Nu är det dags att tömma eller blåsa utomhusanläggningar för bevattning.  Läs gärna våra tips inför hösttömningen. Vi kommer gärna till er och gör hösttömningen. Kontakta oss! Nu är det dags att tömma eller blåsa utomhusanläggningar för bevattning.  Läs gärna våra tips inför hösttömningen. Vi kommer gärna till er och gör hösttömningen. Kontakta oss!

Dags att plantera!

Nu är det säsong för plantering av häckar, buskar och träd. Aquadrip har utrustningen som behövs för snabb och enkel installation av droppbevattning. Klicka här för att se vilken utrustning som behövs. Pris exkl. moms. Nu är det säsong för plantering av häckar, buskar och träd. Aquadrip har utrustningen som behövs för snabb och enkel installation av droppbevattning. Klicka här för att se vilken utrustning som behövs. Pris exkl. moms.

Service och underhåll

Genom att teckna service- och underhållsavtal med oss får ni ökad säkerhet och lägre underhållskostnader på era anläggningar. Förebyggande service- och underhållsrutiner minskar driftstopp och säkerställer en störningsfri produktion.  Genom att teckna service- och underhållsavtal med oss får ni ökad säkerhet och lägre underhållskostnader på era anläggningar. Förebyggande service- och underhållsrutiner minskar driftstopp och säkerställer en störningsfri produktion.  Servic...

Ny medarbetare

Vi hälsar vår nya medarbetare Andreas välkommen! Vi har förstärkt vår organisation med ytterligare en person, Andreas Hermansson. Andreas har stort kunnande från liknande bransch och kommer att jobba som teknisk installatör. Vi hälsar vår nya medarbetare Andreas välkommen! Vi har förstärkt vår organisation med ytterligare en person, Andreas Hermansson. Andreas har stort kunnande från liknande bransch och kommer att jobba som teknisk installatör.

Krukhallon i tunnlar

Bilden föreställer krukhallon i tunnlar. Bevattning sker med förmonterade droppset CNL ClickTif som ger 2 liter per timma. Det går åt 2-3 droppset per kruka. Droppseten är monterade på förstansad matarledning PEL20.  Aquadrip levererar komplett utrustning för bevattning av frukt- och bärodling. Hör av er till oss för offert eller rådgivning!

Aquadrip & Rain Bird i samarbete

Aquadrip har nyligen blivit huvudåterförsäjare i Sverige för Rain Birds sortiment av utrustning för grönytebevattning. Under hösten kommer hemsidan att fyllas på med Rain Birds produkter. Fram tills dess kontakta oss så vägleder vi er gärna! Aquadrip har nyligen blivit huvudåterförsäjare i Sverige för Rain Birds sortiment av utrustning för grönytebevattning. Under hösten kommer hemsidan att fyllas på med Rain Birds produkter. Fram tills dess kontakta oss så vägleder vi er gärna! Aqua...

Full fart på Borgeby Fältdagar

Nu är vi i full gång på Borgeby Fältdagar! Besök oss gärna för att få en pratstund och något svalkande att dricka i värmen. Ni hittar oss i Hortotunneln N21. Nu är vi i full gång på Borgeby Fältdagar! Besök oss gärna för att få en pratstund och något svalkande att dricka i värmen. Ni hittar oss i Hortotunneln N21.

Borgeby Fältdagar

Nu är vi redo för att ta emot våra besökare på Borgeby Fältdagar som håller på från den 26-27 juni. Temat för i år är vatten och fokusgrödan är potatis.  Välkomna att besöka oss i Hortotunneln, N21, för en pratstund. Vi bjuder på fika! Hör av er till oss om ni behöver inträdesbiljett! Vi visar bl a droppslang, näringstillförsel och filtrering. Dessutom visar vi sensorstyrd droppbevattning till jordgubbar med olika droppslangstäthet i demoodlingen.

Skräddarsydd bevattning

Aquadrip kan din skräddarsy din bevattningsanläggning. Bilden visar en färdigmonterad anläggning för näringsbevattning i fruktodling, komplett med flödesstyrd gödselblandare AGRO-FERT, omrörare och vattenmätare. Containrarna finns i storlekarna 20 och 40 fot. innehållet anpassas efter varje specifik applikation. Vid önskemål kan vi till exempel  även bygga färdiga pumpanläggningar, ventiltavlor och styrningar. Kontakta oss för mer info.

Högsäsong för jordgubbar

Nu är det högsäsong för jordgubbar. Christer Petersson på Nyrkyrka Jordgubbar vattnar sina jordgubbar med Netafim droppslang HCNL som är för substratodling. I änden av varje rad sitter en Netafim spolventil för att skölja ur slangen. Nu är det högsäsong för jordgubbar. Christer Petersson på Nyrkyrka Jordgubbar vattnar sina jordgubbar med Netafim droppslang HCNL som är för substratodling. I änden av varje rad sitter en Netafim spolventil för att skölja ur sl...