Artikelarkiv

Högsäsong för jordgubbar

Nu är det högsäsong för jordgubbar. Christer Petersson på Nyrkyrka Jordgubbar vattnar sina jordgubbar med Netafim droppslang HCNL som är för substratodling. I änden av varje rad sitter en Netafim spolventil för att skölja ur slangen. Nu är det högsäsong för jordgubbar. Christer Petersson på Nyrkyrka Jordgubbar vattnar sina jordgubbar med Netafim droppslang HCNL som är för substratodling. I änden av varje rad sitter en Netafim spolventil för att skölja ur sl...

Förberedelser Borgeby Fältdagar

Nu är förberedelserna för Borgeby Fältdagar i full gång! Kom gärna och besök oss, vi finns i Hortotunneln, monter N21. Kontakta oss för inträdesbiljett. I demoodlingen kommer vi att visa sensorstyrd droppbevattning till jordgubbar med olika droppslangstäthet. Välkomna den 26-27 juni. Vi bjuder på fika!

Aquadripnytt Sommaren 2019

I sommarens nummer av Aquadrip-nytt skriver vi bl a om olika droppslangstips. Vi skriver också om vår gödselblandare Netaflex. Klicka här för att ladda ner och läsa hela nyhetsbrevet. Trevlig läsning! För att prenumerera på Aquadrip-nytt via mail välj Bevattning nedan och fyll i mailadressen.

Påfyllda lager med droppslang

Inför säsongen har fyllt på våra lager av droppslang. Ibland kan ändå vissa typer ta slut på grund av stor efterfrågan så beställ därför gärna i god tid! På vårt lager i Växjö finns ett stort antal varianter av droppslangar i olika längder och med olika avstånd mellan droppställena. Dock är det hög efterfrågan så var ute i god tid med era beställningar.

Vårfyllning

När det är dags att fylla bevattningssytemen finns det goda råd att följa för att skydda din utrustning mot skador. Klicka här för råd och tips.  

Vårens nummer av Aquadrip-nytt!

Nu är våren i antågande och då kommer också vårens nummer av Aquadrip-Nytt. I detta nummer skriver vi om vårfyllning, recirkulering mm. Klicka här för att ladda ner och läsa hela Aquadrip-nytt!