Arkiv för juni 2019

Full fart på Borgeby Fältdagar

Nu är vi i full gång på Borgeby Fältdagar! Besök oss gärna för att få en pratstund och något svalkande att dricka i värmen. Ni hittar oss i Hortotunneln N21. Nu är vi i full gång på Borgeby Fältdagar! Besök oss gärna för att få en pratstund och något svalkande att dricka i värmen. Ni hittar oss i Hortotunneln N21.

Borgeby Fältdagar

Nu är vi redo för att ta emot våra besökare på Borgeby Fältdagar som håller på från den 26-27 juni. Temat för i år är vatten och fokusgrödan är potatis.  Välkomna att besöka oss i Hortotunneln, N21, för en pratstund. Vi bjuder på fika! Hör av er till oss om ni behöver inträdesbiljett! Vi visar bl a droppslang, näringstillförsel och filtrering. Dessutom visar vi sensorstyrd droppbevattning till jordgubbar med olika droppslangstäthet i demoodlingen.

Skräddarsydd bevattning

Aquadrip kan din skräddarsy din bevattningsanläggning. Bilden visar en färdigmonterad anläggning för näringsbevattning i fruktodling, komplett med flödesstyrd gödselblandare AGRO-FERT, omrörare och vattenmätare. Containrarna finns i storlekarna 20 och 40 fot. innehållet anpassas efter varje specifik applikation. Vid önskemål kan vi till exempel  även bygga färdiga pumpanläggningar, ventiltavlor och styrningar. Kontakta oss för mer info.

Högsäsong för jordgubbar

Nu är det högsäsong för jordgubbar. Christer Petersson på Nyrkyrka Jordgubbar vattnar sina jordgubbar med Netafim droppslang HCNL som är för substratodling. I änden av varje rad sitter en Netafim spolventil för att skölja ur slangen. Nu är det högsäsong för jordgubbar. Christer Petersson på Nyrkyrka Jordgubbar vattnar sina jordgubbar med Netafim droppslang HCNL som är för substratodling. I änden av varje rad sitter en Netafim spolventil för att skölja ur sl...