search
Kategorier
  • Inga resultat
Produkter
  • Inga resultat
search
Kategorier
  • Inga resultat
Produkter
  • Inga resultat

Prisjusteringar

Bästa kund

Det här året är inte som andra år vilket vi märker på många sätt. Året började med att priser på marknaden började svaja bland annat orsakade av enorm efterfrågan på både råvaror och transporter.


Lyckligtvis finns det några månader senare också tecken på en tydlig minskning av de drastiska prisökningarna på sjöfrakt. Transportindustrin återgår därmed till det normala, och vi har delvis kunnat vända några av de tidigare ökningarna till följd av de sjunkande priserna på sjöfrakt.

Den turbulenta utvecklingen av produktions- och fraktkapaciteten återspeglas nu åter i pris- och leveransvillkoren för andra produkter. På grund av bristen på råvaror är framför allt marknaden på plastföremål för stora förändringar. Detta påverkar producenternas förmåga att leverera och naturligtvis också deras prissättning.

Aquadrip har strävat efter att hålla priser som följer marknaden och varje år gjort prisförändringar som minimalt påverkar er som kunder. Nu har vi omvärderat marknadsdynamiken under de senaste veckorna och kan nu informera er om att vi tyvärr måste justera våra priser ytterligare en gång. De största förändringarna sker fortsatt på slang och pvc som blir hårt drabbade på grund av råvarupriserna.
Vi är medvetna om att detta är olyckligt så här mitt i säsongen, men vi har tyvärr inget annat val än att följa prisutvecklingen.

Så fort det börjar att lätta igen på råvarumarknaden kommer vi omedelbart att justera priserna i enlighet med de angivna villkoren.

Vi tackar för din förståelse och önskar dig en fin sommar.

Team Aquadrip