search
Kategorier
  • Inga resultat
Produkter
  • Inga resultat
search
Kategorier
  • Inga resultat
Produkter
  • Inga resultat

Aquadrip ingår nu i MegaGroup

MegaGroup köper Aquadrip
 

Aquadrip kommer vara samma ledande leverantör av kunskap, produkter och systemlösningar som vi alltid varit- bara ännu bättre. Att ingå i MegaGroup betyder att vi nu kan utnyttja koncernens kraft och erfarenhet för att stödja våra kunder på bästa möjliga sätt.

Pressmeddelande från MegaGroup

MegaGroup har övertagit den svenska leverantören av bevattnings- och vattenreningslösningar Aquadrip, med kontor och lager i Växjö, Sverige. Övertagandet passar vår ambition att vilja bli en topp 5-aktör i alla våra kärnsektorer i norra Europa och strategin att förvärva ledande företag på marknaden för att uppnå detta. Med detta övertagande växer vår position på Nordens bevattningsmarknad.

Påskynda tillväxten i Sverige
Bernard Verburg, VD MegaGroup: ”Vi ser förvärvet som ett effektivt sätt att påskynda våra strategiska ambitioner i Norden. Sverige är med 10 miljoner invånare det största nordiska landet. Med Aquadrip förvärvar vi en av de ledande aktörerna inom bevattning och vattenbehandling i Sverige, med en trogen kundbas. ” På grund av stark medvetenhet om deras namn på marknaden kommer Aquadrip att fortsätta att fungera under sitt eget namn. De kommer också att fortsätta att serva sina kunder från det befintliga försäljningskontoret och lagret i Sverige.

Om MegaGroup
MegaGroup är huvudorganisationen för nio försäljningskontor i Europa som jobbar med vattensystem och har uppdraget att göra vattenlösningar tillgängliga för att förbättra människors liv. De lokala försäljningskontoren servar professionella kunder på olika marknader för vattenteknik, inklusive pool, bevattning, vattenbehandling, geo och boskap. Minst 16 000 olika produkter, bland annat rör, kopplingar, slangar, filter och pumpar finns i det europeiska distributionscentret i Holland, varifrån leveranser till mer än 20 000 kunder världen över. Som en del av MegaGroup får försäljningskontoren nytta av koncernens köpkraft, kunskap och erfarenhet och använder detta för att stödja sina kunder på bästa möjliga sätt.

Pressmeddelande MegaGroup

www.megagrouptrade.com