search
Kategorier
  • Inga resultat
Produkter
  • Inga resultat

Artikelarkiv för

Elmia Garden

Äntligen öppnas det upp för mässor igen och vi passade på att besöka Elmia Garden. En attraktiv branchmässa där vi mötte ledande aktörer inom trädgårdsbranchen.  


Fynda i vår onlineauktion på PS Auction

Vi rensar vårt lager vilket ger dig en unik möjlighet att buda hem produkter till rejält nedsatta priser. Onlineauktionen sköts av PS Auction. Kom ihåg att artiklarna endast finns i enstaka exemplar, så skynda fynda. Här kommer du till auktionen.


Vi håller öppet för dig

Aquadrip håller öppet hela sommaren för att underlätta din bevattning. Kontoret är bemannat med kunnig personal, måndag till fredag 7.30-16.00 varmt välkommen att kontakta oss. Vi vill också passa på att önska dig en fin sommar.


Prisjusteringar

Aquadrip strävar efter att hålla priser som följer marknaden och varje år gjort prisförändringar som minimalt påverkar er som kunder. Nu har vi omvärderat marknadsdynamiken under de senaste veckorna och kan nu informera er om att vi tyvärr måste justera våra priser ytterligare en gång.


Droppbevattning i frilandsgrönsaker

Demo-visning på Helgegården i Skepparslöv med temat droppbevattning i frilandsgrönsaker - rusta dig för extremväder. Aquadrip delade kunskap om droppbevattning i frukt- bärodling och även hur det kan tillämpas i storskalig grönsaksodling.


Djuren på savannen får grönt gräs

Ett mycket speciellt projekt på Nordens största djurpark - Kolmården. Djuren på savannen får grönt gräs och härlig grönska genom bevattning från oss.  


Sköna maj, välkommen till vår bygd igen!

Frostnätterna har varit många men nu äntligen är maj här och vi har flera uppstarter av bevattningssystem inbokade. Vi delar med oss av några goda råd som är bra att följa vid vårfyllningen för att skydda utrustningen mot skador. Klicka här för råd och tips.


Aquadrip växer!

Vi kan nu stolt meddela att vi har förstärkt vår organisation med en lageransvarig - Andreas Nilsson. Andreas kommer bidra med ett förbättringsarbete inom lager och logistik på Aquadrip. Vi gör allt för att ni kunder ska vara nöjda med ert val av bevattningsleverantör!


Med känsla i varje droppe!

Flera intressanta artiklar om hållbar och effektiv bevattning i senaste numret av Viola. Läsarna får även ta del av Ingemar Brandts utmaningar med att investera i ett utökat bevattningssystem. Trevlig läsning och Glad Påsk!


Idag uppmärksammar vi Världsvattendagen!

För oss västerlänningar är tillgång på vatten självklart, vi sätter på kranen och det finns där. Men i andra delar av världen är vatten fortfarande en bristvara. Genom att investera i hållbara och effektiva bevattningssystem hjälper du till att spara på vattnet!