search
Kategorier
  • Inga resultat
Produkter
  • Inga resultat

Artikelarkiv för

Droppbevattning i frilandsgrönsaker

Demo-visning på Helgegården i Skepparslöv med temat droppbevattning i frilandsgrönsaker - rusta dig för extremväder. Aquadrip delade kunskap om droppbevattning i frukt- bärodling och även hur det kan tillämpas i storskalig grönsaksodling.


Djuren på savannen får grönt gräs

Ett mycket speciellt projekt på Nordens största djurpark - Kolmården. Djuren på savannen får grönt gräs och härlig grönska genom bevattning från oss.  


Sköna maj, välkommen till vår bygd igen!

Frostnätterna har varit många men nu äntligen är maj här och vi har flera uppstarter av bevattningssystem inbokade. Vi delar med oss av några goda råd som är bra att följa vid vårfyllningen för att skydda utrustningen mot skador. Klicka här för råd och tips.


Aquadrip växer!

Vi kan nu stolt meddela att vi har förstärkt vår organisation med en lageransvarig - Andreas Nilsson. Andreas kommer bidra med ett förbättringsarbete inom lager och logistik på Aquadrip. Vi gör allt för att ni kunder ska vara nöjda med ert val av bevattningsleverantör!


Med känsla i varje droppe!

Flera intressanta artiklar om hållbar och effektiv bevattning i senaste numret av Viola. Läsarna får även ta del av Ingemar Brandts utmaningar med att investera i ett utökat bevattningssystem. Trevlig läsning och Glad Påsk!


Idag uppmärksammar vi Världsvattendagen!

För oss västerlänningar är tillgång på vatten självklart, vi sätter på kranen och det finns där. Men i andra delar av världen är vatten fortfarande en bristvara. Genom att investera i hållbara och effektiva bevattningssystem hjälper du till att spara på vattnet!


Skydda era grödor från frosten

Fruktodlingar kan vara känsliga för frost under tidig vår vilket kan ge kostsamma skördebortfall. Med en frostskyddsbevattning skyddar ni era dyrbara grödor. Varje system utformar vi efter er anläggnings förutsättningar. Berätta vad ni har för behov så diskuterar vi fram bästa lösningen för er!


Jason PE-kopplingar

Jason PE-kopplingar - vårt egna varumärke. Mega Groups specialmärke för PE-kopplingar skapade för professionellt bruk, särskilt inom yrkesodling, trädgård och landskapsarkitektur. Kopplingarna är av hög kvalitet och godkända för dricksvatten.  


Nytt effektivt verktyg i vårt sortiment

Ni kunder har efterfrågat ett smidigt sätt att kapa matarledning och nu äntligen kan vi nu presentera ett kapverktyg i vårt sortiment. Vi har testat verktyget och kan varmt rekommendera det.


Aquadrip ingår nu i MegaGroup

Aquadrip kommer vara samma ledande leverantör av kunskap, produkter och systemlösningar som vi alltid varit- bara ännu bättre. Att ingå i MegaGroup betyder att vi nu kan utnyttja koncernens kraft och erfarenhet för att stödja våra kunder på bästa möjliga sätt.