search
Kategorier
  • Inga resultat
Produkter
  • Inga resultat
search
Kategorier
  • Inga resultat
Produkter
  • Inga resultat

Artikelarkiv för

Aquadrip önskar en trevlig sommar!

Vi håller öppet för er under hela sommaren. Längre svarstider kan dock förekomma. Passa på att lägga din order i vår webbshop, har du inte redan skapat ett konto i webbshoppen rekommenderar vi att du gör det idag. Kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar


Tack till alla besökare på Borgeby Fältdagar

Äntligen fick vi träffa alla härliga besökare på Borgeby Fältdagar! Tack till alla som kom och pratade bevattning med oss på Borgeby Fältdagar i skånska Bjärred - den naturliga mötesplatsen för professionella lantbrukare.


Vi ses på Borgeby Fältdagar 29-30 juni 2022!

Kom och prata bevattning med oss Aquadrip finns på plats i monter M49 på Borgeby Fältdagar i skånska Bjärred - den naturliga mötesplatsen för professionella lantbrukare.  


Teknikdemonstration första juni

Hushållningssällskapet Västra bjuder in till teknikdemonstration med temat: Bevattning i småskalig yrkesmässig grönsaksodling. Vi kommer finnas på plats och prata bevattning med er. Hoppas vi ses!


Torsino kampanj!

Det väntas varma dagar i stora delar av Sverige och det är viktigt att växterna får tillräckligt med vatten under våren. Fram till den 1/6 2022 erbjuder vi specialpris på Torsino vattenslang. Passa på att beställa din vattenslang idag och kom ihåg att vattna!


Världsvattendagen 2022

Världsvattendagen instiftades av FN 1992 och sker den 22 mars varje år för att sätta fokus på betydelsen av färskvatten och för att verka för ett hållbart hanterande av färskvatten. I år är temat grundvatten - att göra det osynliga synligt.


Mässa för samarbetspartners

Aquadrip medverkade under mässan och mingellunchen på Trädgårdsanläggarnas förbundsårsmöte och 100-årsjubileum som hölls på Malmö Live. Martin Seebass informerade om produkter, gav tips och svarade på frågor.


Förhindra frostskador med bevattning

Fruktodlingar kan vara känsliga för frost under tidig vår vilket kan ge kostsamma skördebortfall. Med en frostskyddsbevattning skyddar ni era dyrbara grödor. Varje system utformas efter er anläggning.


Brist på rent dricksvatten i Ukraina

Förutom kläder, mat och sjukvård finns det ett stort behov av rent dricksvatten i Ukraina. Många vattentäkter har förstörts i kriget och rent dricksvatten har blivit en bristvara. Som vattenexperter ligger detta oss naturligtvis varmt om hjärtat och därför donerar vi pengar till rent dricksvatten.


Aquadrip sammansvetsas med Bevo

Vi vill nu dela nyheten med er att en del av integrationen i MegaGroup är att sammansvetsas med vårt danska systerbolag Bevo. Därför genomgår vi en visuell uppdatering av varumärket.