search

Artikelarkiv för

Vi håller öppet för er

Aquadrip håller öppet hela sommaren för att underlätta er bevattning. Kontoret är bemannat med vår kunniga personal, måndag till fredag 7.30-16.00 varmt välkomna att kontakta oss. Vi vill också passa på att önska er en härlig sommar!


Ventilstation som underlättar

En flyttbar och stapelbar ventilstation med filter, tryckregulator, magnetventil och vattenmätare som byggs efter era behov och förutsättningar. Vad hade underlättat eller effektiviserat er verksamhet? 


Vi ses på Borgeby Fältdagar 2021

Idag och imorgon skulle ni haft möjligheten att träffa oss på Borgeby Fältdagar men mässan är framflyttad till 30 juni 2021. Vi ser fram emot att välkomna er i vår monter nästa år i stället.


Droppbevattning på blomsterfarm

Johanna Berglund som driver Prästgården i Jäla använder sig nu av ett automatiskt droppbevattningssystem till sina blomsterbäddar.


Vi önskar er en trevlig midsommar


Ännu en leverans av automatiska filter

Vår filterexpert inom vattenteknik Ola Johansson förbereder två automatiska filter till en kund i Norge. Vad har ni för behov av filter på er anläggning? Kontakta Ola så guidar han er vidare - ola@aquadrip.se


Produktlösning för hållbar bevattning

Här ser ni vår yrkesskickliga servicetekniker Andreas med en produktlösning av filter, manometrar och magnetventiler som han skruvat ihop till kund.  


Våra kvalitetsprodukter i sin rätta miljö

Finns det något bättre än när man får se bevattningsprodukter i sin rätta miljö, när driften fungerar felfritt, naturen grönskar och vårsolen visar sig från sin allra bästa sida?


Top of the line

Sveaskogs plantskola i Hallsberg har nu en tryckstegringsanläggning i bästa dimension. Vi tackar platschef Örjan Bilock och odlingsledare Urban för förtroendet och önskar lycka till med anläggningen.


Lyckad installation och driftstart

Vi kan nu stolt presentera att allt har fungerat felfritt sedan driftstarten av sandfiltret och Limex lådtvätt som vi installerat på Sveaskogs plantskola i Stakheden. På bilden ser ni platschef Peter Forsberg och hans kollega Mathias under Installationen.